Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Joost uit Amsterdam schreef op 30 mei 2017:
Hemelvaartsdag 25 mei 2017 hebben wij heerlijk pannenkoeken gegeten op het zonovergoten avond-terras van restaurant Koning Pannenkoek. Mijn vrouw en ik, die daar aten samen met onze dochters van 10, 6 en 3, verheugden ons vooral op de op het menu genoemde specialiteit van pannenkoek met poulet porc ragout. Het werd al met al een geslaagde avond met slechts een tweetal minpuntjes. De specialiteit was helaas die avond niet voorradig... En de eindrekening bedroeg voor ons kleine gezinnetje maar liefst € 81,40 (!). Dat mocht de pret niet drukken...
C. de Jong schreef op 8 oktober 2016:
Naar aanleiding van de tv uitzending zou ik hier nog steeds eens heen gaan met mijn vriend. Vandaag was die dag en wat hebben we alletwee heerlijk gegeten, van een Grote Koning Pannenkoek de een met kaas en de ander met appel en spek. Leuke knusse zaak ingericht met Hollandse items. Ook leuk om te zien dat er aardig wat animo is en er veel gasten komen eten hier. Echt een aanrader om nog eens heen te gaan.
Renee uit Julianadorp schreef op 7 augustus 2016:
Afgelopen zaterdagavond tijdens het bezoek aan de kermis heerlijk ouderwets pannenkoeken gegeten bij de pannenkoekenkoning. Top: bediening en aankleding van de zaak, en natuurlijk de pannenkoeken ! Tot een volgende keer .....
René uit Zeilboot Stijd schreef op 30 juni 2016:
We zijn vandaag met 26 Personen onverwacht binnengekomen. Top personeel en schnelle Bediening
Sandra uit Hoorn schreef op 30 januari 2016:
Vanavond hebben wij pannenkoeken gegeten bij Koning Pannenkoek. Voor herhaling vatbaar! Heerlijke pannenkoeken, leuke spontane bediening en de eigenaar is een prima gastheer. Bedankt voor de geslaagde avond!
Mevr. Veldhuis uit Schermerhorn schreef op 9 januari 2016:
Ik heb vorige week samen met mijn kleinkinderen heerlijke pannenkoeken gegeten. Een aardige, vakkundige eigenaar en een vlotte meid in de bediening maken een avond pannenkoeken eten bij 'De Koning' compleet.
Kees uit Alkmaar schreef op 7 januari 2016:
Vandaag heerlijk gegeten bij Koning Pannenkoek, een echte aanrader voor een gezellige avond in Hoorn!